Dissabte 28 de Març farem la especial a Riudecanyes!!!!

La sortida te 3 recorreguts per satisfer les necessitats dels diferents nivells.

El recorregut més llarg consta de 100 kilòmetres i 2200 metres de desnivell, que el realitzarà el grup de llebrers, amb el track: https://www.strava.com/routes/23020680, i la ascensió més dura la pujada a Escornalbou per la cara oculta de Duesaigües.

El recorregut de nivell mig consta de 85 kilòmetres i 1600 metres de desnivell, que el realitzarà els grups A i B22, amb el track: https://www.strava.com/routes/23020559, i la ascensió més dura la pujada a Escornalbou pel vessant de Argentera.

El recorregut de nivell més assequible consta de 75 kilòmetres i 950 metres des desnivell, que el realitzarà el grup B, amb el track: https://www.strava.com/routes/23020517, i la ascensió més dura la pujada al Coll de Fatxes.

Tots els recorreguts sortiran del restaurant de La Societat de Riudecanyes a les 8:30, amb uns primers kilòmetres comuns que aprofitarem per rodar tots plegats en el tram de Riudecanyes a Montroig del Camp passant per Montbrió del Camp.

Per qui no vulgui fer el desplaçament en cotxe privat el club disposarà de un autocar i una furgoneta per fer el desplaçament de les persones i les bicicletes amb un preu subvencionat pel club. El punt de trobada serà la Plaça Espanya sota les Torres a les 5:45 per sortir a les 6:00 ja que s'han de carregar les bicicletes a la furgoneta i l'autocar. La tornada en autocar serà un cop dinats sobre les 17:00 per arribar sobre les 19:00 a Plaça Espanya.

Per qui es quedi a dinar, el lloc serà el restaurant la Societat on tindrem el següent menú:

Entrants de pica pica
Primer a elegir entre:
    - Esqueixada de bacallà
    - Escudella
    - Amanida de hivern (enciam, fruits secs, xampinyons, carxofa fregida i bacó)
Segon a elegir entre:
    - Conill guisat
    - Fricandó
    - Sèpia ofegada (sèpia, patates i pèsols)
Postres a elegir entre:
    - Pastís de formatge
    - Macedònia
Cafès, pa, vi, aigua i una cervesa o un refresc inclòs

Els preus seran:

socis autocar + dinar: 30 euros
no socis autocar + dinar: 33 euros
dinar: 18 euros

El pagament es farà el mateix dia de la excursió (si us plau, porteu just), i per apuntar-se demanem que la gent ens indiqui via els canals habituals (capità de grup, correu, whatsapp) qui s'apunta i el que s'elegeix de primer, segon i postres.