Com ja sabreu molts, aquest dijous 30 de abril el govern va anunciar les noves mesures per la pandèmia de la Covid-19 publicades al BOE-A-2020-4767. En aquesta publicació s'estableix que durant aquesta fase podran sortir a fer esport incloent bicicleta de carretera i BTT les persones menors de 70 anys a la franja horària de 6:00 a 10:00 o de 20:00 a 23:00, i les persones a partir de 70 anys de 10:00 a 12:00 i de 19:00 a 20:00, sempre a títol individual i sense sortir del municipi, no podent agafar vehicle privat per desplaçar-se a fer esport. Les persones que visquin en municipis de més de 5000 habitants no tindran la limitació horària per franges.

Us demanen a tots els socis molta responsabilitat en aquest moment molt delicat de la pandèmia, respecteu escrupulosament la legislació vigent: es recomana l'ús de mascareta, no cometeu cap imprudència i eviteu aglomeracions en unes hores on hi haurà moltíssima gent en bicicleta, recordeu la pandèmia la tenim molt a sobre encara, i infectar-se en el millor dels casos on no tinguéssim cap complicació significaria un confinament total durant 15 dies.

Segons ha fet saber el govern a la fase-1 ja es podrà sortir en grups molt reduïts, i la fase-2 ja es podria sortir en grups més grans, sempre amb moltes precaucions. Les sortides regulars del club encara no sabem en quina fase es podrien retornar, per tant estarem a la espera de quan tinguem més detalls avisar-vos tant puntualment com sabem.

També us fem saber que la roba que vam encarregar del club es fabrica a Itàlia amb el que ha està patint importants endarreriments, esperem en breu puguin reprendre l'activitat i per tant disposem de la roba per poder-la distribuir.

Molta responsabilitat i molta força, i ens veiem tant aviat com les condicions ens deixin a la carretera.