SORTIDES B22 - temporada 2021

Sortides mes actual

 

MARÇ 2021

Dia 06 Març: Castellbisbal “Bar Santa Rita” Tel.: 93.772.31.57

ANADA: Pl Espanya, Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla (RG), Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Baixada a Rubí per Les Martines, Castellbisbal.

TORNADA: Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, i Barcelona.

OPCIONAL: Un cop a Molins de Rei pujar a Santa Creu d’Olorda, Vallvidrera i Tibidabo

SORTIDA: a les 7:30 de Plaça Espanya.

Distancia: 67 Km. Desnivell: 650 m   Index duresa IBP: 40

 

Dia 13 Març: Vacarisses (per Castellbell) “Bar Cal Xavi” Tel.: 93.828.01.94

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar (RG), Vall de Montserrat, Vacarisses.

TORNADA: Vacarisses, Viladecavalls, Terrassa (RG), Les Fonts, Rubí, Sant Cugat del Vallès (RG), Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona.

OPCIONAL: Un cop arribats a Molins de Rei, podem pujar els 12 Kms de Santa Creu d’Olorda, arribar a Vallvidrera i els que encara tinguin ganes de gresca fer cim del Tibidabo.

SORTIDA: a les 7:30 de Plaça Espanya.

Distancia: 107 Km. Desnivell: 1050m   Index duresa IBP: 76

 

Dia 20 Març: Punta Riu Tordera (Malgrat) “Rte. Punta Riu Tordera” Tel: 93.765.34.81

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella (RG), Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Carretera Interior cap a Blanes i tombar a la desembocadura del Riu Tordera.

TORNADA: Riu Tordera, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella (RG), Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: Km. Desnivell: 650 m Index duresa IBP: 69

 

Dia 27 Març: PANTÀ DE FOIX  Rte. El Barretet Tel.: 93.102.22.69

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovía C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Maladona, Sitges (RG), Vilanova i La Geltru, Castellet

TORNADA: Castellet, Les Masuques, La Gornal, Santa Margarida i Els Monjos (RG), Variant N-340, Avinyo Nou (RG), Cantallops, El Pago, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya

Distància: 127 Km. Desnivell: 1200 m   Index duresa IBP: 98

 

ABRIL 2021

 

Dia 03 Abril: Sant Miquel del Fai “Rte. El Revolt” Tel.: 93 866 08 43

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Mollet del Vallès (RG), Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues, Sant Feliu de Codines (RG), Sant Miquel del Fai, Sant Quirze Safaja.

TORNADA: Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui (RG), Palau i Solita, Santa Perpétua de Mododa (RG), La Llagosta, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

OPCIONAL: En arribar al pont de Montcada, qui tingui ganes de gresca encara pot arribar a Barcelona per el Cementiri de Collserola.

SORTIDA: a les 7:30 de Plaça Espanya.

Distancia: 115 Km.  Desnivell: 1180 m   Index duresa IBP: 100

 

Dia 10 Abril: St Antoni de Vilamajor (per Marata) “Bar Vilamajor” Tel: 93 845 09 84

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Cardedeu, Marata, Corró d’Amunt, Alt de Samalús, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Alt del Collet (RG), Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premià de Mar, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 115 Km. Desnivell: 990 m   Index duresa IBP: 75

 

Dia 17 Abril: Olesa de Bonesvalls “Bar El Casal” Tel.: 93 818 93 42

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellvi de Rosanes, Gelida, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Els Cassots, Cantallops, Avinyó Nou i Olesa de Bonesvalls.

TORNADA: Olesa de Bonesvalls, Urbanització Plà de Pelach (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 104 Km. Desnivell: 1160m   Index duresa IBP: 81

 

Dia 24 Abril: Especial Primavera “Ruta de l’Emigrant” Roses

Aquesta ruta es fa amb desplaçament en vehícle fins al punt d’inici de la ruta, que queda fixat a l’Av. Rohde (Davant la Ciutadella)

Es prega, per al bon funcionament de la ruta, la màxima puntualitat en els punts de trobada

Desplaçament amb vehícle: (165 Km - 2 hores)  Aquesta ruta té peatges.

Altres opcions: Anar en tren i passar la nit d’abans en Roses.

RUTA: Roses, Palau Sabardera, Vilajuïga, Garriguella, Delfià, Rabós, Espolla, Coll de Banyuls, Frontera amb França, Banyuls sur Mer, Cerbère, Coll de Belitres, Frontera amb Espanya, Portbou, Coll del Frare, Colera, LLançà, El Port de la Selva, Coll de Perafita, Roses.

SORTIDA: a les 6:00 de Plaça Espanya  (Trasllat en cotxe fins a Roses)

A les 8:00 des de Ciutadella de Roses

Distancia: 100 km. Desnivell: 1500 m  Index duresa IBP: 96


MAIG 2021

 

Dia 01 Maig: El Pollastre (per Sant Pol de Mar) “Rte. Tres Turons” Tel.: 93 795 14 46

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar (RG), Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Coll del Pollastre, Torrentbó.

TORNADA: Torrentbó, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 110 Km. Desnivell: 840 m Index duresa IBP: 63

 

Dia 08 Maig: Canyelles “Rte. El Casal” Tel.: 93 897 37 02

ANADA: Pl. Espanya, El Prat de Llobregat (RG), Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, costes de Garraf, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes i Canyelles.

TORNADA: Canyelles, Sant Miquel d’Olèrdola (RG), Sant Pere Molanta, Avinyó Nou, Cantallops, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 110 Km. Desnivell: 1170 m   Index duresa IBP: 86

 

Dia 15 Maig: Hostalets de Pierola “Casal Català” Tel.: 93 771 24 02

ANADA:  Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Piera, Hostalets de Pierola

TORNADA: Hostalets de Pierola, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Carretera de Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 115 Km. Desnivell: 1040 m   Index duresa IBP: 80

 

Dia 22 Maig: La Baix Llobretat (Begues) “ “ Tel.: 93.

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca (RG), Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Torrelles de Llobregat, Begues

TORNADA: Begues, Olesa Bonesvalls, Pla de Pelach, Vallirana, Cervelló, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

OPCIONAL: Qui encara tingui ganes de gresca pot pujar per Santa Creu d’Olorda fins al Tibidabo.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya

Distancia:  100 Km. Desnivell: 1200 m   Index duresa IBP: 88

 

Dia 29 Maig: Vallgorguina (per la costa) “Rte. El Casal” Tel.: 93 867 90 90

ANADA:  Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar (RG), Arenys de Munt, Coll de Collsacreu (RG), Vallgorguina.

TORNADA: Vallgorguina, Sant Celoni, Vilalba Sasserra, Variant C-35, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 113 Km. Desnivell: 800 m Index duresa IBP: 70

 

JUNY 2021

 

Dia 05 Juny: SITGES “Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG), Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport, Ctra Viladecans B-204, Gavà (Bombers) a  Ctra de La Sentiu, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf i Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castellldefels, Autovía C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), Zona del Aeroport, El Prat de Llobregat, Zona Franca i Barcelona.

OPCIONAL: Els que encara acabin amb ganes de gresca poden pujar al Castell de Montjuïc

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 93 Km. Desnivell: 800m   Index duresa IBP: 55

 

Dia 12 Juny: La Garriga (per Sabadell) “Rte. Triangle” Tel: 93 871 79 27

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG), Ripollet, Santiga, Can Roquetes, La Salut, Pedrasanta, Sentmenat (RG), Caldes de Montbui, Santa Eulàlia de Ronçana (RG), Ametlla del Vallès i La Garriga.

TORNADA: La Garriga, Canovelles, Granollers, Montmelò (RG), Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

OPCIONAL: Qui vulgui, un cop arribat a Montcada pot tornar a Barcelona per el Cementiri de Collserola o el Forat del Vent.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya.

Distancia: 100 Km. Desnivell: 840m   Index duresa IBP: 64

 

Dia 19 Juny: Sant Llorenç Savall “Fonda Cal Rius” Tel.: 93 714 00 44

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià del Besòs, Montcada i Reixac (RG), Santiga, Sabadell, Sentmenat, Castellar del Vallès (RG), Sant LLorenç Savall.

TORNADA: Sant Llorenç Savall, Gallifa, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui (RG), Palau i Solità, Poligon industrial, Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta, Polígon Industrial, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: a les 7:00 de Plaça Espanya

Distancia: 117 Km. Desnivell: 1100m   Index duresa IBP: 98

 

Dia 26 Juny: Sant Llorenç d’Hortons “Bar El Café” Tel.: 93 771 68 88

ANADA: Av. Diagonal, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca (RG), Corbera de Llobregat, Alt de la Creu d’Aragall (RG), Gelida, Subirats, Espiells i Sant Llorenç d’Hortons.

TORNADA: Sant Llorenç d’Hortons, Sant Joan Samora, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon la Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat,  Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

SORTIDA: a les 7:30 de Plaça Espanya

Distancia:  100 Km   Desnivell: 1260m   Index duresa IBP: 90

 

JULIOL 2021

 

Dia 03 Juliol: Vacarisses (per Castellbell) “Bar Cal Xavi” Tel.: 93 828 01 94

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar (RG), Vall de Montserrat, Vacarisses.

TORNADA: Vacarisses, Ribes Blaves, Olesa de Montserrat, Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7.00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 110 qm. Desnivell: 1.404 m Index duresa IBP: 103

 

Dia 10 Juliol: Montserrat 360º - Marganell. “Rte. Cal Jaume” Tel.: 93 835 71 50

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó, Esparraguera, Collbató, El Bruc, Alt de Can Massana, Marganell

TORNADA: Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 6:30 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 128 qm. Desnivell: 1.423 m Index duresa IBP: 105

 

Dia 17 Juliol: Mura (Estenalles + V) “Rte. Cal Carter” Tel.: 93 831 70 36

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Rubí, Les Fonts (RG), Terrassa (RG), Matadepera, Coll de les Estenalles (RG), Mura.

TORNADA: Mura, Coll de la “V” (RG), Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès (RG), Sentmenat, Polinyà, Santiga (RG), Ripollet, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 6:30 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 130 qm. Desnivell: 1.702 m Index duresa IBP: 116

 

Dia 24 Juliol: ESPECIAL ESTIU La Creueta - Molina

Desplaçament en vehícle fins al punt de partida. Aprox 1h 30 Es prega máxima puntualitat per al correcte desenvolupament de la sortida.

ANADA: Ripoll, Campdevànol, Gombrèn, Castellar de N’Hug, Coll de la Crueta, La Molina (Alabaus), La Molina (Pista Llagra), La Molina.

TORNADA: La Molina, Collada de Toses, Toses, Planoles, Ribes de Freser, Campdevànol, Ripoll.

SORTIDA: 8.00h desde el Parking del Lidel de Ripoll

Distancia: 103 qm. Desnivell: 2.383 m Index duresa IBP: 133

 

Dia 31 Juliol: Castelldefels (Per Collserola) Rte. Casa Diego Tel.: 93 664 12 18

ANADA: Pl. Espanya, Maria Cristina (RG a Corte Ingles Diagonal) , Carretera de Vallvidrera (Bv-1462), Carretera de Molins (Bv-1468), Alt Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, Molins de Rei (RG), Polígon el Plà, Pont del riu Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervellò, Sant Boi de Llobregat (RG), Alt de Sant Ramón, Sant Climent de Llobregat, Viladecans (RG), Gavà, La Sentiu (opcional anar recte al rte.), Castelldefels.

TORNADA: Castelldefels, Les Botigues de Sitges, Peu de Costes, Castelldefels, Gavà Mar, Rotonda de Les Filipines (RG), Zona Aeroport, El Prat de Llobregat (RG), Zona Franca, Barcelona. (Opcional pujada final al Castell)

SORTIDA: 7.00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 80 qm. Desnivell: 843 m Index duresa IBP: 64

 

AGOST 2021

 

Dia 07 Agost: Sant Antoni de Vilamajor “Bar Vilamajor” Tel.: 93 845 09 84

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Cabrera de Mar, Agell, Argentona, Dosrius, Alt del Collet (RG), Cardedeu, Canoves, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), Cerdanyola del Vallès, Alt Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’Espanya

Distancia: 113 qm. Desnivell: 1.101 m Index duresa IBP: 64

 

Dia 14 Agost: Viladecavalls “Bar El Punt Blau” Tel.: 93 789 18 31

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Ullastrell, Santa María de Vilalba (RG), Urbanització Ribes Blaves, Viladecavalls.

TORNADA: Viladecavalls, Terrassa (RG), Les Fonts, Rubí, Sant Cugat del Vallès (RG), Arrabassada, Tibidabo (RG), Vallvidrera, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 91 qm. Desnivell: 1.475 m Index duresa IBP: 96

 

Dia 21 Agost: Sant Miquel del Fai “Rte. El Mirador del Fai” Tel.: 93 866 08 68

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Martorelles, Mollet del Vallès (RG), Escola de Policía, Parets del Vallès, LLiçà de Vall, LLiçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines (RG), Sant Miguel del Fai, continuar pujant fins la cruïlla de la carretera de Centelles.

TORNADA: Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Palau i Soità (RG), Camí de Gàllecs, Mollet del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de la Pl. Espanya

Distancia: 111 qm. Desnivell: 1.475 m Index duresa IBP:

 

Dia 28 Agost: Sant Sadurní d’Anoia. “La Terrassa del Maset” Tel.: 93 891 10 50

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, Lledoner, Alt del Ordal (RG), Ordal, El Pago (RG), Sant Pau d’Ordal, Lavern, Sant Sadurní d’Anoia.

TORNADA: Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Alt Creu dels Tres Batlles (RG), Rubí, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h del Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 100 qm. Desnivell: 1.596 m Index duresa IBP: 99

 

SETEMBRE 2021

 

Dia 04 Setembre: Collbató (per l’Aeri) “Rte Can Llates” Tel.: 93.777.00.15

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó continuar hacia arriba para salir al lado del Aeri de Montserrat, Carretera a Collbató, Collbató.

TORNADA: Collbató, Entrada Autovía A-2, Sortida 576, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Carretera de Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: Opcional a l’entrada de Collbató pujar el quilòmetre i mig per arribar a les coves de salnitre per gaudir de les seves vistes.

SORTIDA: 07:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.327 m Index duresa IBP: 74

 

Dia 11 Setembre: Sant Llorenç d’Hortons (inversa) “Bar

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Sant Joan Samora, Sant Llorenç d’Hortons.

TORNADA: Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Martorell (RG), Polígon la Ferralla, Mirasol, Valldoreix, Les Planes (RG), In&Out, L’Arrabassada, Tibidabo(RG), Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 7:30 h de Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 93 qm. Desnivell: 1.414 m Index duresa IBP: 83

 

Dia 18 Setembre: Castellbisbal (4 cims) Rte. Can Costa. Tel.: 93.772.07.84

ANADA: Pl. Espanya, Vallvidrera, Cruïlla del Tibidabo, Sant Cugat del Vallès (RG), Bellaterra, Sabadell (RG), Sant Quirze del Vallès, Alt de Can Barata, Rubí, Les Fonts, Terrassa (RG), Alt Creu dels 3 Batlles, Castellbisbal (Can Costa)

TORNADA: Castellbisbal (Can Costa), El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, Alt de Santa Creu d’Olorda (RG), Barcelona.

OPCIONAL TORNADA: La ultima subida puede obviarse en voluntariamente debido a la dureza de la ruta.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 83 qm. Desnivell: 1.578 m Index duresa IBP: 91

 

Dia 25 Setembre: Especial Llagostera “Costa Brava”

Sortida especial en la que hi ha un desplaçament en vehícle fora de Barcelona fins a Llagostera d’ 1:30 h

Es prega la máxima puntualitat donçs no s’esperará a la sortida pel bon funcionament de la mateixa.

ITINERARI: Llagostera (Parking supermercat), Alt de Romanyà de la Selva, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Sant Joan de Palamòs, Montrás, Palafurgell, Calella de Palafurgell, Llafranch, Tamariu, Fornells, Begur, Sa Tuna, Aiguafreda, Sa Riera, Begur, Regencós, Pals, Sant Julià de Boada, Palau Sator, Ullastret, Matajudaica, Parlavá, Rupià, La Pera, Pedrinyá, La Creueta, Palol d’Onyar, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 132 qm. Desnivell: 1.929 m Index duresa IBP: 145

 

OCTUBRE 2021

 

Dia 02 Octubre: Sant Antoni de Vilamajor “Bar Vilamajor” Tel.: 93 845 09 84

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost de Campsentelles, Mollet del Vallès (RG), Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Llicçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, L’Ametlla del Vallès (RG), La Garriga, Alt de Samalús (RG), Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Alt de Can Bordoi (RG), Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 112 qm. Desnivell: 1.221 m Index duresa IBP: 77

 

Dia 09 Octubre: TransCollserola (determinar bar)

ANADA: Pl Espanya, Sarrià – Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, La Floresta, Vallvidrera, Cruïlla Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent (RG), Coll de la Ventosa, Cementiri Collserola, Montcada i Reixac, Barcelona

TORNADA: Pl Espanya, Sarrià – Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, La Floresta, Vallvidrera, Cruïlla Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent (RG), Coll de la Ventosa, Cementiri Collserola, Montcada i Reixac, Barcelona

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 70 qm. Desnivell: 1.400 m Index duresa IBP: 94

 

Dia 16 Octubre: Martivell (per Ordal) Rte. Meson Suso Tel.: 93.891.27.53

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’En Julià, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, Els Cassots, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Martivell.

TORNADA: Martivell, Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: En arribar a Molins qui encara tingui ganes de gresca pot pujar a Santa Creu d’Olorda

SORTIDA: 7:.30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 90 qm. Desnivell: 1083 m Index duresa IBP:

 

Dia 23 Octubre: Canet de Mar (per Pollastre) “Bar El Molí” Tel.: 93 818 93 42

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Carretera de Mata, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Canet de Mar.

TORNADA: Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 112 qm. Desnivell: 828 m Index duresa IBP: 67

 

Dia 30 Octubre: Martorelles (3 cims) “Rte. Cal Raiguer” Tel.: 93 579 49 66

Esmorçar de comiat de temporada d’estiu

Aquesta es l’ultima sortida de la temporada d’estiu, on coincidim tots els grups al mateix restaurant per a poder gaudir en la mesura de les possibilitats del trajecte junts i compartir l’esmorçar amb tots els companys que asisteixin.

ANADA: Pl. Espanya, Vila Olímpica, Sant Adrià de Besòs (RG), Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Alt de la Vallençana (RG), Badalona (Opcional pujada a Can Ruti), Alt de la Conrería (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles.

TORNADA: Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), (Opcional tornar a Barcelona directe), Cerdanyola del Vallès, Alt del Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 74 qm. Desnivell: 926 m Index duresa IBP: 71