SORTIDES B22 - temporada 2022

Sortides mes actual

  

 

GENER 2024

 

6 Gener: Rubí (per Ullastrell) “Bar Torrecilla” Tel. 93 697 56 45

ANADA: Palau Reial (RG), Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Alt de la Creu de Batlles “Antenes” (RG), Rubí.

TORNADA: Sant Cugat del Vallès (per La Floresta), Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona

Tornada Opcional: un com a Vallvidrera pujar fins al Tibidabo.

SORTIDA: 8.30 h de Palau Reial, 08.45 h Ajuntament d’Esplugues

Distancia: 75 qm. Desnivell: 1.042 m Index Duresa IBP: 61

 

13 Gener: Arenys de Mar “Bar La Tasqueta” 93.795.98.80

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG),San Andreu de Llavaneres, Caldes d’estrac.

 TORNADA: Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Montgat, anar en direcció Badalona per a pujar Can Ruti i La Vallençana i rotnar per Montcada (i Cementiri qui vulgui).

SORTIDA: 8.00 h. de Pl. Espanya

Distancia: 87 qm. Desnivell: 225 m Index duresa IBP: 31

 

20 Gener: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 84 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 50

 

27 Gener: Canet de Mar “Bar el Molí” Tel. 93 818 93 42 (assemblea a les 17 al centre Cívic el Sortidor)ANADA: Pl.

TORNADA: Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona.

SORTIDA: 8:00h. de Pl. Espanya

Distancia: 95 qm. Desnivell: 455 m Index duresa IBP: 42

 

FEBRER 2024

 

3 Febrer: Vilanova Los almendros 2 – La Nau” Tel. 603 10 54 58

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges (RG) i Vilanova

TORNADA: Vilanova, Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 103 qm. Desnivell: 794 m Index duresa IBP: 66

 

10 Febrer: Dos Rius  “Can Parral” Tel.: 93 791 91 78

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar (RG) ,Cabrera, Argentona, Dos rius

TORNADA:  Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona..

SORTIDA: 08:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 82.1 qm. Desnivell: 317 m Index duresa IBP: 32

 

17 Febrer: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 84 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 50

 

24 Febrer: Sant Cebria de Vallalta “Rte. Can Martri ” Tel. 937 63 00 43

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar , Mataro (RG) Caldetes, Arenys, Sant Pol i Sant Cebria de Vallalta

TORNADA:  Sant Cebria de Vallalta, Sant Pol,. Arenys, Caldetes, Mataro, Vilassar, Premia, Masnou, Montgat (RG) Badalona, Sant Adria de Besos (RG) El Forum, Barcelona

SORTIDA: 08:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 106,31 qm. Desnivell: 343 m Index duresa IBP: 42

  

CALENDARI ESTIU 2024 – Grup B22

 

MARÇ 2024

 

Dia 2 Març: PERNILADA DE INICI DE TEMPORADA A TORRECILLA

Pernilada de Club – Bar Torrecilla

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla (RG), Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Baixada a Rubí per Les Martines i arribada al polígon.

TORNADA: El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, i Barcelona.

OPCIONAL: Un cop a Molins de Rei pujar a Santa Creu d’Olorda, Vallvidrera i Tibidabo

SORTIDA: 8.00 h de Palau Reial

Distancia: 67 qm. Desnivell: 651 m Index duresa IBP: 40

 

Dia 9 Març: Olesa de Bonesvalls “Bar Centre Cívic” Tel. 93 794 02 82

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG), Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport, Rotonda d’inici de la Carretera Viladecans (B-204), Gavà (RG), Begues, Olesa de Bonesvalls.

TORNADA: Olesa Bonesvalls, Pla d’en Pelach (RG), Les Casetes d’en Julià, Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h. de Pl. Espanya

Distancia: 75 qm. Desnivell: 708 m Index duresa IBP: 52

 

Dia 16 Març: Sant Antoni de Vilamajor “El rebost dels Guiu” Tel.: 93 845 07 91

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Cabrera de Mar, Agell, Argentona, Dosrius, Alt de Can Bordoi (RG), Llinars del Vallès, Vial de servei, Villalba Saserra, Sanata, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), Barcelona.

OPCIONAL: a Montcada i Reixac anar a Cerdanyola del Vallès, Alt Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’Espanya

Distancia: 109 qm. Desnivell: 941 m Index duresa IBP: 68

 

Dia 23 Març: Avinyó Nou (per Ordal) Rte “Cal Mena” Tel: 93 897 05 08

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, El Lledoner, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, El Pago, Cantallops, Clariana, Avinyó Nou

TORNADA: Avinyó Nou, Olesa de Bonesvalls (RG), Begues, Variant de Begues, Alt de Begues (RG), Bruguers, Gavà, Carretera de Viladecans, Zona de Terminales Aeroport, El Prat de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial

Distància: 89 qm. Desnivell: 993 m Index duresa IBP: 73

 

Dia 30 Març: La Sentiu Sitges i el bonyo “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport, Carretera Viladecans B-204, - Gavà (Bombers) – Carretera de La Sen)u, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Maladona, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castellldefels, Autovía C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), Zona del Aeroport, El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

OPCIONAL: Els que encara acabin amb ganes de gresca poden pujar al Castell de Montjuiïc

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 105 qm. Desnivell: 1.046 m Index duresa IBP: 73

ABRIL 2024

 

Dia 6 Abril: Capellades Restaurant “Dalt i Baix” Tel.: 93 801 04 44

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG),Palleja, Sant Andreu d la Barca, Martorell (RG), Gelida (RG), Sant Sadurni (RG), Lavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quin), Capellades

TORNADA: Capellades, Vallbona d'Anoia, Piera, Masquefa (RG), Beguda Baixa, Martorell, El Congost (RG), Sant Andreu de la Barca, Palleja, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat Sant Jus Desvern i Barcelona

SORTIDA: 7:00h de Palau Reial.

Distancia: 120 qm. Desnivell: 1.197 m Index duresa IBP: 89

 

Dia 13 Abril: Monestir de Montserrat “Bar La Roca” Tel.: 93.835.02.93

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat, Mones)r de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat.

TORNADA: Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial.

Distancia: 117 qm. Desnivell: 1.254 m Indez duresa IBP: 104

 

Dia 20 Abril: Pantà del Foix - Santa Margarida i els Monojs Rte. Paco Tel.: 93.898.03.76

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de LLobregat, Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovía C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Bo)gues de Sitges, Garraf, Alt de la Maladona, Sitges (RG), Vilanova i La Geltru, Castellet, Les Masuques, La Gornal

TORNADA: Santa Margarida i Els Monjos (RG), Variante N-340, Avinyo Nou (RG), Clariana, Cantallops, El Pago, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. Espanya

Distància: 129 qm. Desnivell: 1.308 m Index duresa IBP: 98

 

Dia 27 Abril: Rellinars “El Caliu II” Tel 699 25 65 54

ANADA: Palau Reial, aj. Esplugues (RG) Sant Feliu, Molins de Rei (RG) Rubi Terrassa (RG) Coll del l’obac, Rellinars

TORNADA: Rellinars, Castellvell i el Vilar, Monistrol (RG) Olesa, Martorell, El Congsot (RG) Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Joan Despi, Cornella, Barcelona

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial

Distancia: 107 qm. Desnivell: 1.118 m Index duresa IBP: 77

 

MAIG 2024

 

Dia 4 MaigLa Llacuna

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Vallirana, L’ordal (RG) Vilafranca, Sant Mar) Sarroca, La Llacuna

TORNADA: Sant Joan Mediona, Capellades, Piera (RG) Masquefa, Martorell (RG), Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 6:30 h de Palau Reial.

Distancia: 145 qm. Desnivell: 1.825 m Index duresa IBP: 125

 

Dia 11 MaigESPECIAL DE PRIMAVERA a Piera. Rte a la Panadella

Aquesta ruta es fa amb desplaçament en vehícle fins al punt d’inici de la ruta.

Es prega, per al bon funcionament de la ruta, la màxima puntualitat en els punts de quedada

Desplaçament amb vehícle: 45 Km -1 h en cotxe, o en FGC a plaça Espanya a les 6:09.

RUTA: Piera, Vallbona, Capellades, La Pobla de Claramunt, Igualada, Prats del Rei, Calaf, Sant Guim de Freixenet, La Panadella, Bellmunt, Agulló, Sant Mar) de Tous, Igualda La Pobla de Claramunt, Capellades, Vallbona i Piera

SORTIDA: 7.20 h de Piera

Distancia: 115 qm. Desnivell: 1.421 m Index duresa IBP: 99

 

Dia 18 Maig: Montseny – Viladrau “Rte. Agora” Tel.:

ANADA: Sant Celoni, Campins, Santa Fe, Coll de Bordoriol, Viladrau.

TORNADA: Viladrau, Seva, El Brull Collformic Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni

SORTIDA: 7:30 h de Estacio de tren de Sant Celoni (hi ha un tren que surt de Sants a les 6:31)

Distancia: 88,4 qm. Desnivell: 1.881m Index duresa IBP:111

 

Dia 25 Maig: Martivell per Ordal Rte. Meson Suso Tel.: 93.891.27.53

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’En Julià, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, Els Cassots, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Martivell.

TORNADA: Martivell, Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: En arribar a Molins qui encara )ngui ganes de gresca pot pujar a Santa Creu d’Olorda

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial

Distancia: 90 qm. Desnivell: 1083 m Index duresa IBP: 68

 

JUNY 2024

 

Dia 1 Juny: MOSTRA DE ENTITATS DEL POBLE SEC

Olesa de Bonesvalls (Corbera+Vallirana) “Casal” Tel.: 93 845 09 84

ANADA: Palau Reial, Av. Diagonal, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Can Coll, Corbera de Llobregat (RG), Ubanització Les Rovires, Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, Alt de Pla de Pelach (RG), Olesa de Bonesvalls.

TORNADA: Olesa de Bonesvalls, Begues (RG), Gavà, Aeroport T-2, El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial.

Distancia: 91 qm. Desnivell: 1.200 m Index duresa IBP: 93

 

Dia 8 Juny: Granera “Rte Cal Campás (l’esclopet) ” Tel.:

ANADA: Palau Reial , Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Rubi, Terrassa (RG), Matadepera, Estenalles,(RG), trencall de Lligabosses (RG) Lligabosses, Granera.

TORNADA: Granera, Sant Llorenç Savall, Sant Feliu del Reco, Castellar del Valles(RG), Terrassa(RG), Rubi, Molins de Rei, Sant Feliu, Esplugues, Barcelona

SORTIDA: 6:30 h de Palau Reial

Distancia: 137,15 qm. Desnivell: 1.821 m Index duresa IBP: 127

 

Dia 15 Juny: Mura “El Hostal de Mura” Tel.: 93.105.85.82

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Palleja, Martorell (RG) , Olesa de Montserrat (RG) , Monistrol de Montserrat, Sant Vicenç de castellet (RG) , EL pont de Vilumara (RG) , Rocafort (RG) , Mura

TORNADA: Mura, Coll d’estenalles (RG), Matadepera, Terrassa, Rubi, Molins de Rei (RG) Esplugues, Barcelona

SORTIDA: 6:30 h Palau Reial

Distancia: 126 qm. Desnivell: 1.481 m Index duresa IBP: 103

 

Dia 22 Juny: Montserrat 360º - Marganell. “Café de Marganell” Tel.: 93 835 71 50

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó, Esparraguera, Collbató, El Bruc, Alt de Can Massana, Marganell

TORNADA: Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 6:30 h de de Palau Reial

Distancia: 128 qm. Desnivell: 1.423 m Index duresa IBP: 105

 

Dia 29 Juny: Gallifa “Can Tiu” Tel.: 611 58 02 53

ANADA: Pl Espanya, Paralel, Ronda del litoral, Sant Adria de Besos (RG) Riu Besos, Montcada, Carretera de la Roca, Montmelo (RG), Parets, Lliça de Vall, Lliça d’amunt, Santa Elulalia de Ronçana, Bigues, Sant Feliu de Codines (RG), Gallifa.

TORNADA: Gallifa, Sant Feliu de Codines, Caldes de Muntbui, Palau Plegamans i Solita (RG), Ruta dels Gallecs, Mollet del Valles, Martorelles (RG), Carretera de la Roca, Montcada, Santa Coloma de Gramanet, Barcelona

SORTIDA: 6:30 h de Pl. d’ Espanya

Distancia:112 Qm. Desnivell: 946 m Index duresa IBP: 74

 

JULIOL 2024

 

Dia 6 Juliol: Avinyo Nou “Cal Mena” Tel: 93 897 05 08

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellvi de Rosanes, Gelida, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Els Cassots, Cantallops, Avinyó Nou.

TORNADA: Avinyó Nou, Olesa de Bonesvalls, Urbanització Pla d’en Pelach (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.163 m Indez duresa IBP: 81

 

Dia 13 Juliol: Vacarisses (per Obac) “Braseria El Teix” Tel.: 635 881 686

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Ribes Blaves, Vacarisses, Pujada a Els Caus (Alt de l’Obac)

TORNADA: Alt de l’Obac, Terrassa (RG), Les Fonts, Rubí (RG), Molins de Rei (RG), Sant Feliu, Esplugues, BArcelona

SORTIDA: 7.00 h de Palau Reial

Distancia: 110 qm. Desnivell: 1.474 m Index duresa IBP:68

 

Dia 20 Juliol: Especial La Cerdanya – Ventolà – Cal Anna Tel 972 72 72 60

RUTA: Ventolà, Ribes de freser, Campdevanol (RG), Gombrén, La Pobla de Lillet (RG), Castellar de N’hug, Coll de la Creueta (RG), La collada de toses (RG), (tornar enrera a la colladeta) poble de Toses, Fornells de la Muntanya, Planoles (RG), Ventolà.

SORTIDA: Ventolà a les 7:00 del ma) (es recomana sor)r a les 5 del ma) de Barcelona)

Distancia: 92 qm. Desnivell: 1.912 m Index duresa IBP:117

 

Dia 27 Juliol: Sant Miquel del Fai “Rte. El Revolt” Tel.: 93 866 08 43 (festa major del barri del Poble Sec)

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adria de Besos (RG) Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Montmelo (RG), Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues, Sant Feliu de Codines (RG), Sant Miquel del Fai, Sant Quirze Safaja.

TORNADA: Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui (RG), Palau i Solita (RG) , Els Gallecs, Mollet, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 7:00h de La Plaça del Sortidor

Distancia: 115 qm. Desnivell: 1.178 m Index duresa IBP: 88

 

AGOST 2024

 

Dia 3 Agost: Can Massuet “Rte. El Trencat” Tel.: 93.599.22.89

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Carretera C-35, Llinars del Vallès, Alt de Can Bordoi (RG), Urb. Can Massuet del Far.

TORNADA: Urb. Can Massuet del Far, Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premia de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona

SORTIDA: 7.00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 98 qm. Desnivell: 750 m Index duresa IBP: 63

 

Dia 10 Agost: Dos Rius “Can Parral” Tel.: 93 791 91 78

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar (RG) ,Cabrera, Argentona, Dos rius

TORNADA: Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona..

SORTIDA: 07:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 82.1 qm. Desnivell: 317 m Index duresa IBP: 32

 

Dia 17 Agost: Santa Agnes de Malanyanes- Rte “La Republica” Tel. 621 24 37 20

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Riu Besos, Montcada (RG) , Martorelles, Montornes, Vilanova del Valles La Roca, Santa Agnes de Malanyanes.

TORNADA: Santa Agnes, El collet (RG), Dos Rius Argentona, Vilassar de Mar (RG), Premia, Masnou, Montgat (RG), Badalona Sant Adria de Besos (RG), Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’Espanya

Distancia: 89 qm. Desnivell: 396 m Index duresa IBP: 38

 

Dia 24 Agost: Sant Sadurní d’Anoia. “Cava Canals i Domingo”

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, Lledoner, Alt del Ordal (RG), Ordal, El Pago (RG), Sant Pau d’Ordal, Lavern, Vía Rural entre vinyes, Sant Sadurní d’Anoia.

TORNADA: Sant Sadurní d’Anoia, Gelida (RG), Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h del Palau Reial

Distancia: 95 qm. Desnivell: 1.222 m Index duresa IBP: 70

 

Dia 31 Agost: Collbató (per l’Aeri) “Rte Can Llates” Tel.: 93.777.00.15

ANADA: Palau Reial, Esplugues de lobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó con)nuar hacia arriba para salir al lado del Aeri de Montserrat, Carretera a Collbató, Collbató.

TORNADA: Collbató, Entrada Autovía A-2, Sor)da 576, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Carretera de Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: Opcional a l’entrada de Collbató pujar el quilòmetre i mig per arribar a les coves de salnitre per gaudir de les seves vistes.

SORTIDA: 07:00 h de Palau Reial.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.327 m Index duresa IBP: 74

 

SETEMBRE 2024

 

Dia 7 Setembre: Sant Antoni de Vilamajor “El rebost dels Guiu” Tel.: 93 845 07 91

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Cabrera de Mar, Agell, Argentona, Dosrius, Alt de Can Bordoi (RG), Llinars del Vallès, Vial de servei, Villalba Saserra, Sanata, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), Cerdanyola del Vallès, Alt Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’Espanya

Distancia: 109 qm. Desnivell: 941 m Index duresa IBP: 68

 

Dia 14 Setembre: Can Sedó (Esparraguera): “Rte. Colonia CAN SEDO” Tel. 937 77 43 03

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó.

TORNADA: Can Sedó, Olesa de Montserrat, Carretera de les Carpes, Martorell (RG), Polígon La Ferralla, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Les Planes, Vallvidrera (RG), Tibidabo, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial

Distancia: 95 qm. Desnivell: 1.139 m Index duresa IBP: 70

 

Dia 21 Setembre: Castellbisbal (4 cims) Rte. Can Costa. Tel.: 93.772.07.84

ANADA: Pl. Espanya, Vallvidrera, Cruïlla del Tibidabo, Sant Cugat del Vallès (RG), Bellaterra, Sabadell (RG), Sant Quirze del Vallès, Alt de Can Barata, Rubí, Les Fonts, Terrassa (RG), Alt Creu dels 3 Batlles, Castellbisbal (Can Costa)

TORNADA: Castellbisbal (Can Costa), El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, Alt de Santa Creu d’Olorda (RG), Barcelona.

OPCIONAL TORNADA: La última pujada es pot obviar degut a la duresa de la ruta

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 83 qm. Desnivell: 1.578 m Index duresa IBP: 91

 

Dia 28 Setembre: La Baix Llobregat (Begues) “La Taperia” Tel.: 93.105.85.82

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca (RG), Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Torrelles de Llobregat, Begues

TORNADA: Begues, Olesa Bonesvalls, Pla de Pelach, Vallirana, Cervelló, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

OPCIONAL: Qui encara )ngui ganes de gresca pot pujar per Santa Creu d’Olorda fins al Tibidabo.

SORTIDA: 8:00 h Palau Reial

Distancia: 99 qm. Desnivell: 1.212 m Index duresa IBP: 88

 

OCTUBRE 2024

 

Dia 5 Octubre: Sant Cebria de Vallalta “Rte. Can Martri ” Tel. 937 63 00 43

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar, Mataro (RG) Caldetes, Arenys, Sant Pol i Sant Cebria de Vallalta

TORNADA: Sant Cebria de Vallalta, Sant Pol,. Arenys, Caldetes, Mataro, Vilassar, Premia, Masnou, Montgat (RG) Badalona, Sant Adria de Besos (RG) El Forum, Barcelona

SORTIDA: 08:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 106,31 qm. Desnivell: 343 m Index duresa IBP: 42

 

Dia 12 Octubre: Sant Llorenç d’Hortons (inversa) “Bar

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Sant Joan Samora, Sant Llorenç d’Hortons.

TORNADA: Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Martorell (RG), Polígon la Ferralla, Mirasol, Valldoreix, Les Planes (RG), In&Out, L’Arrabassada, Tibidabo(RG), Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 93 qm. Desnivell: 1.414 m Index duresa IBP: 83

 

Dia 19 Octubre: Canyelles: “Rte. El Casal” Tel.: 93 897 37 02

ANADA: Pl. Espanya, El Prat de Llobregat (RG), Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Bo)gues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes, Canyelles.

TORNADA: Canyelles, Sant Miquel d’Olèrdola (RG), Sant Pere Molanta, Avinyó Nou, Cantallops, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: Opcional pujar al Castell d’Olerdola, 2 km al 8’6% Mig amb 13% Max. y 180m de desnivell

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 108 qm. Desnivell: 1.169 m Index duresa IBP: 86

 

Dia 26 Octubre: COMIAT DE TEMPORADA DE ESTIU A CAN RAIGUER

Martorelles (Esmorçar de club) Rte. Can Raiguer

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Montgat (RG), Tiana, Alt de la Conrería, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles.

TORNADA: Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Alt de la Conrería, Badalona, Sant Adria de Besos, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. Espanya.

Distancia: 58 qm. Desnivell: 678 m Index duresa IBP: 36